A gépház nélküli felvonónk a piacon új mércét állított fel és optimálisan átgondolt koncepciónkkal megelőztük konkurenseinket. A Merico GmbH mindig a legmodernebb technológiával dolgozik, hogy Önökkel mint felvonós cégekkel a csúcsra törhessen és ebben a pozícióban is maradjon.

Tervezésünk során a legmodernebb 3D-s gépészeti szoftverekkel dolgozunk. Cégünk a tervezéstől kezdve, a gyártáson át a szerelésig minden mozzanatot maga bonyolít.

A gépháznélküli felvonóinkat gazdaságosan és szinte hangtalanul egy áttétel nélküli motor, az ún. "gearless" mozgatja. Az egyszerűen kezelhető buszalapú vezérlés problémamentes és időtakarékos üzembe helyezést biztosít.

A vészhelyzetre is gondoltunk, így a vezérlőszekrényben egy szünetmentes táplálású kezelőpanel található, amely segítségével szakemberek és laikusok is egyszerűen végezhetik el az utasmentést.

Meggyőződésünk, hogy üzleti partnereink és ügyfeleink elégedettek és ez biztosíték arra, hogy megtartsuk a piacon már bizonyított és jól működő minőség-ár-teljesítmény arányt.


 

 

Termékek Merico